Paiements échelonnés Service Q8Mazout

Betaal uw oliefactuur in meerdere keren, zonder kosten of rente, dankzij Q8Mazout!

Een mazoutrekening in één keer betalen, kan een aanzienlijke impact hebben op het maandelijkse huishoudbudget. Daarom kunt u met Q8Mazout en onze partner Santander* de betaling spreidenen uw budget beter beheren zonder extra kosten.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw mazoutrekening te betalen door middel van een kredietlijn** bij Santander via “MAESTRO CARD”. Bij het invullen van het formulier ziet u dat er naast het door u gekozen bedrag een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) of tarief wordt getoond. U kunt er zeker van zijn dat uw aankoop vandaag op 0% JKP staat. Zodra uw dossier door Santander is geaccepteerd, kunnen wij overgaan tot de levering van uw mazout en heeft u de mogelijkheid om uw factuur over 3 of 6 maanden terug te betalen.

 

Hoe kunt u uw betaling spreiden?

1. Bestel bij Q8Mazout of Online
Bestel uw mazout online en kies voor betaling in termijnen in de betaalsectie of geef uw bestelling telefonisch door aan uw regionaal verkoopkantoor en bestel met de boodschap dat u de betaling wenst te spreiden. Onze medewerkers helpen u graag verder.

 

2. Kies uw formule.
Er zijn verschillende formules mogelijk:
– Betaling in 3 maanden
– Betaling in 6 maanden

In functie van het bedrag van uw bestelling kent u dan het exacte bedrag van uw volgende 3 of 6 maandelijkse betalingen en voorkomt u onaangename verrassingen. Onze medewerk(st)er zal u dan bijstaan in de nodige stappen om u te registreren voor de gespreide betalingen.

 

3. Bevestig uw registratie.
Zodra de registratie is bevestigd, hoeft u alleen nog maar te wachten op uw levering! Daarna betaalt u uw factuur rustig volgens de afgesproken voorwaarden.

 

 

**Santander Consumer Finance maakt deel uit van de Santander Groep, een van ‘s werelds grootste financiële instellingen met 144 miljoen klanten, die het mogelijk maakt uw betalingen in alle veiligheid te kunnen doen. In België heeft Santander sinds 1992 ervaring met consumentenkrediet.

**Kredietlijn: promotioneel en tijdelijk krediet terug te betalen in 3 of 6 keer met een debetrente van 0,00% binnen een betalende kredietopening onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met hoofdzetel te Vliegend Hertlaan 77, NL-3526 KT Utrecht, Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie).: Mazout.be SRL, Parc Paysager de Tyberchamps 28, 7180 Seneffe, België. Promo aanbod tot en met 31/03/2022. Representatief voorbeeld: voor een kredietopening van onbepaalde duur van €726 EUR, het jaarlijkse kostenpercentage (JKP) is 13,49% (variabele debetrentevoet 12,15% en kaartkosten van 0,10% per maand van het openstaand kapitaal.)

NIEUW!

U kunt zich ook aanmelden voor de betaaldienst in termijnen direct bij het plaatsen van uw bestelling.

Opgelet, de validatie van uw contract kan enkele uren in beslag nemen, afhankelijk van de gevraagde informatie.

In geval van nood, gelieve telefonisch contact op te nemen met onze collega’s.

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten