Livraison Automatique Service Q8Mazout

Alice stemt haar keuzes af op Moeder Aarde

Alice is zeer begaan met het milieu. In elk van haar dagelijkse handelingen probeert ze de meest duurzame oplossing te vinden. Ze heeft haar papieren servetten vervangen door stoffen, kiest voor bamboe rietjes, koopt onverpakte voedingsmiddelen en heeft natuurlijk gekozen voor HiQ Mazout om haar huis te verwarmen: een hoogwaardige stookolie die de roetafzetting vermindert, de CO2-uitstoot verlaagt, de levensduur van haar verwarmingsinstallatie verlengt en een efficiëntere verbranding garandeert. Zo krijgt ze een maximaal rendement en beschermt ze tegelijkertijd het milieu.

Alice houdt haar verbruik in het oog

Om haar verbruik te controleren, installeerde Alice MyQ8Tank, een geconnecteerde peilmeter waarmee ze haar verbruik per week, per maand en per jaar zeer nauwkeurig kan opvolgen. Met haar app houdt ze ook op afstand het niveau in haar mazouttank in het oog, zodat ze op het juiste moment stookolie kan inslaan: niet te vroeg (met het risico dat de bestelwagen onnodig uitrijdt), noch te laat (met het risico dat ze zonder stookolie valt).

Groepsaankoop om de CO2-uitstoot te verminderen

In haar vriendenkring zijn velen het met Alice eens dat elke CO2-uitstoot die kan vermeden worden, ook moet vermeden worden. Dankzij het peterschapsprogramma heeft ze daarom haar vrienden uitgenodigd om samen te bestellen bij Q8Mazout, zodat zij dezelfde voordelen kunnen genieten als zij en meer kunnen besparen op hun verwarmingskosten.

Sindsdien bestellen ze altijd stookolie in groep. De vrachtwagen moet dus maar één keer uitrijden om de tanks van Alice en van al haar vrienden, buren en kennissen te vullen. Bovendien genieten zij zo een nog gunstiger tarief. Als je twee vliegen in één klap kunt slaan… waarom twijfelen?

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten