Livraison Automatique Service Q8Mazout

Damien,
is altijd online

Damien is de Mens 2.0. Hij houdt altijd gelijke tred met de innovatie en is graag mee met zijn tijd. En die tijd, die verspilt hij niet graag. Stookolie bestellen is geen uitzondering op die regel: het moet eenvoudig, snel en efficiënt gebeuren. 

Zijn stookoliebeheer 2.0

Stookolie bestellen is geen uitzondering op de regel: dat moet eenvoudig, snel en efficiënt gebeuren. Aan de hand van de nieuwste technologieën welteverstaan. Dat is waarschijnlijk de reden waarom hij ervoor gekozen heeft om zijn stookolie bij Q8Mazout te bestellen: hij kan alles doen via zijn smartphone: de evolutie van de brandstofprijzen in real time raadplegen, zijn bestelling plaatsen zodra de prijs goed staat, snel geleverd worden, gemakkelijk alle nodige informatie vinden op Q8Mazout.be, en natuurlijk de historiek van zijn facturen raadplegen.

Damien houdt zijn verbruik op afstand in de gaten met MyQ8Tank

Je denkt toch niet dat Damien naar de kelder gaat om het niveau van zijn mazouttank te controleren? Natuurlijk niet, want een innovatieve tool doet dat in zijn plaats: MyQ8Tank.
MyQ8Tank is een zeer praktische geconnecteerde peilmeter waarmee hij via zijn smartphone in real time het niveau van zijn tank kan checken. Met die app kan hij zijn bestelling ook rechtstreeks op het beste moment plaatsen en de evolutie van zijn verbruik per week, per maand en per jaar opvolgen. En dat doet Damien allemaal met één vinger, terwijl hij bij zichzelf zegt dat het toch iets moois is, die technologie. Klik hier voor meer informatie over MyQ8Tank.

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten