Over ons

Sinds meer dan 50 jaar is Q8Mazout (Calpam & Mazout.be) actief in de verkoop en distributie van stookolie en andere petroleumproducten.

Q8 Mazoutleverancier?

Sinds meer dan 50 jaar is Q8Mazout (Calpam & Mazout.be) actief in de verkoop en distributie van stookolie en andere petroleumproducten. Onze uitgebreide klantenportefeuille in België en Luxembourg kunnen wij op een veilige manier beleveren dankzij onze vloot van 50 vrachtwagens.

Mazoutleverancier voor bedrijven

Een groot aantal openbare instellingen (zoals ziekenhuizen, gemeenten en verschillende scholen) maakt jaar in jaar uit gebruik van onze diensten. Daarnaast zijn we ook zeer trots dat we een aantal grote productie-, logistiek- en bouwbedrijven tot onze klanten mogen rekenen.

Leveren voor particulieren en andere

Tegelijkertijd creëren we via 3 lokale kantoren in België en 1 in Luxembourg een uitmuntende service voor particulieren, collectieve huisvesting en kmo’s. Door deze lokale aanpak kunnen we onze klanten een professionele, snelle en persoonlijke service aanbieden. Om onze marktpositie te versterken is Q8Mazout steeds op zoek naar nieuwe of intensere partnerships, meer bepaald ligt onze focus op het vinden van nieuwe merkverdelers of het overnemen van klantenportefeuilles.

Enkele cijfers

Al meer dan 50 jaar verwarmt Q8Mazout:

  • 45.000 gezinnen
  • 1.500 appartementsgebouwen
  • 1.000 instellingen en ondernemingen

Geef uw postcode door boven op de pagina en bereken uw prijs online. Graag helpen wij u ook telefonisch verder.

  • Q8Mazout Brussel: 02/268.10.16
  • Q8Mazout Antwerpen: 03/248.82.62
  • Q8Mazout Gent: 09/251.01.22
  • Q8Mazout Luik: 0800/19.222
  • Mazout.be Seneffe: 02/384.21.21

Verbeter uw verbruik en betaal minder met Q8Mazout

Q8Mazout doet er al jaren alles aan om al zijn klanten een persoonlijke en kwalitatieve service te bieden. Dankzij een veelvoud aan aangeboden producten en diensten vindt de klant bij ons immers de ideale combinatie voor zijn verbruik. Voor Q8Mazout is klantenservice het allerbelangrijkste. Daarom groeit ons aanbod van producten en diensten elke dag. Tussen de gespreide betalingen, de automatische bestellingen, de groepsaankopen en de geconnecteerde automatische peilmeter vindt iedereen de ideale oplossing om zijn brandstofverbruik te beheren. Q8Mazout volgt dagelijks de evolutie van de prijzen op de markt op, om u zo aantrekkelijk mogelijke prijzen aan te bieden. Bovendien maken sommige diensten zoals peterschap, groepsaankopen of prijsmeldingen het onze klanten mogelijk om nog minder uit te geven. Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina’s Producten en Diensten.

Over stookolie

Europees Online Geschillenbeslechting Platform (“ODR-PLATFORM”)

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten