Verbruiksadvies

De prijs van uw stookoliefactuur verlagen? Aangezien de evolutie van de prijs van stookolie zeer volatiel is, kunt u eerst en vooral best minder verbruiken. Hieronder vindt u enkele tips om minder, beter en duurzamer te consumeren, wat zowel het welzijn van de planeet als uw portefeuille ten goede zal komen.

Minder verbruiken

Minder verbruiken

Zowel op het vlak van comfort als van gezondheid is het niet aan te raden om de temperatuur in uw woning te hoog te zetten. De aanbevolen ideale temperatuur ligt tussen 19 en 20 °C. Elke graad minder is goed voor een energiebesparing van 7%. Bovendien heeft u niet in elke ruimte dezelfde temperatuur nodig.

Lees meer
Beter verbruiken

Beter verbruiken

Q8Mazout biedt verschillende additieven aan. Deze producten van hoge kwaliteit verbeteren het rendement van uw ketel. Ons toegevoegde additief maakt immers een veel efficiëntere verbranding mogelijk. Doordat er minder roetafzetting is in uw ketel, zal uw installatie een beter rendement hebben.

Lees meer
Duurzaam verbruik

Duurzaam verbruik

In grotere hoeveelheden bestellen biedt verschillende voordelen. In de eerste plaats zal de prijs nog interessanter zijn (de prijs verlaagt in functie van de hoeveelheid). Om uw budget beter te beheren, biedt Q8Mazout u bovendien de mogelijkheid om uw betalingen te spreiden. Naast de economische kant bieden grotere bestellingen ook een ecologisch voordeel.

Lees meer

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten