Livraison Automatique Service Q8Mazout

Pas de temperatuur in uw woning aan

Zowel op het vlak van comfort als van gezondheid is het niet aan te raden om de temperatuur in uw woning te hoog te zetten. De aanbevolen ideale temperatuur ligt tussen 19°c en 20°c. Elke graad minder is goed voor een energiebesparing van 7%. Bovendien heeft u niet in elke ruimte dezelfde temperatuur nodig. Wij raden bijvoorbeeld aan om de temperatuur in de slaapkamers tussen 15°c en 16°c te houden. Het is daarom zeer interessant om op uw radiatoren thermostatische kranen te plaatsen, waarmee u de temperatuur van elke kamer nauwkeurig kunt regelen. Zet uw thermostaat een uur voor het slapengaan in nachtmodus (+/- 15 °c). Doe hetzelfde gedurende de dag wanneer er niemand thuis is. U bespaart 5 tot 8% brandstof.

Voorzie een inspectie van uw installatie

  • Onderhoud van uw ketel/brander. Een verkeerd afgestelde brander kan leiden tot een toename van het verbruik met 20%.
  • Controleer ondertussen ook de druk in uw installatie. Die mag niet lager zijn dan 1,5 bar. Is dat wel het geval, voeg dan water toe.
  • Het kan ook de moeite waard zijn om de ketel te vervangen als die meer dan 20 jaar oud is.
  • Ontlucht uw radiatoren.
  • Isoleer de achterkant van uw radiatoren.
  • Dek uw radiatoren niet af. Een meubel voor een radiator vermindert de prestaties ervan aanzienlijk.
  • Isoleer uw leidingen. Om het warmteverlies in de leidingen tot een minimum te beperken, bestaan er isolatierollen die eenvoudig kunnen worden geplaatst.

Isoleer uw huis

Een goed geïsoleerde woning kan het energieverbruik aanzienlijk verminderen. Heel veel warmte ontsnapt bijvoorbeeld via de muren, ramen en zolders. Tot een derde van de geproduceerde warmte kan namelijk via het dak ontsnappen. U kunt bij erkende personen een energie-audit aanvragen om de prioriteiten te bepalen.

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten