Livraison Automatique Service Q8Mazout

Jean-Charles,
bovenal zuinig

Het is niet dat Jean-Charles gierig is, maar wat hij niet kan uitstaan, is onnodig geld uitgeven. En daar heeft hij gelijk in. Dus voordat hij een aankoop doet, doet hij graag ‘een klein marktonderzoek’, zoals hij het zelf noemt En zo werd hij klant bij Q8Mazout. Na een zorgvuldige vergelijking van de prijzen en diensten van verschillende stookolieleveranciers stond zijn besluit vast. Hij wist immers dat Q8Mazout hem een kwaliteitsservice tegen de beste prijs zou bieden. Hij koos daarom voor de hoogwaardige standaard Gasolie voor verwarming, die hij bestelt op Q8Mazout.be om zo de voordeligste prijs te genieten.

Jean-Charles koopt slim

Maar dat is nog niet alles. Want Jean-Charles kent alle trucs om de meest concurrerende tarieven te genieten. De mazoutmarkt is zeer onvoorspelbaar, met soms heel sterke en heel plotse prijsschommelingen (bijvoorbeeld om geopolitieke redenen). Maar Jean-Charles is op alles voorbereid: hij heeft zich geregistreerd voor de prijsmeldingen, zodat hij per e-mail op de hoogte gebracht wordt zodra de prijs de door hem vastgestelde limiet bereikt. Zo is hij zeker dat hij telkens het beste tarief betaalt. Meer informatie over de meldingen.

Hij laat zijn vrienden meegenieten

Jean-Charles, die ook niet gierig is met het geven van goede raad, kon dankzij het peterschapsprogramma zijn vrienden laten meegenieten van zijn ‘interessante mazoutplan’: zijn petekinderen kregen elk 10 euro korting op hun eerste bestelling en elke keer dat een van hen 1000 liter bestelt, krijgt Jean-Charles ook 10 euro korting. Dankzij al zijn petekinderen is dat uiteindelijk een hoop geld. En omdat veel van zijn kennissen in zijn buurt wonen, maken ze van de gelegenheid gebruik om een groepsbestelling te plaatsen en een nog betere prijs te krijgen.

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten