Livraison Automatique Service Q8Mazout

Julie en Philippe, een georganiseerd gezin

Julie en Philippe hebben 3 kinderen, en de jongste is slechts 9 maanden oud. Zonder stookolie vallen is voor dit jonge gezin dus geen optie! Stel je voor … je huis niet kunnen verwarmen terwijl je met 3 kleine kinderen zit en het buiten -10°c is!

Julie voelt zich op haar gemak dankzij MyQ8Tank

MyQ8Tank is een geconnecteerde peilmeter die heel gemakkelijk te installeren is en hen in staat stelt om het niveau van hun tank te controleren, zonder dat ze de spinnen in de kelder hoeven te trotseren. Op het werk, op vakantie of tijdens het wandelen, Julie en Philippe kunnen altijd en overal het niveau van hun tank checken dankzij de mobiele app. En met één klik kunnen ze indien nodig ook stookolie bestellen. Zonder mazout vallen? Ondenkbaar! Als het niveau te laag zakt, worden ze onmiddellijk verwittigd via hun app.

Geen verrassingen

En om onaangename verrassingen aan het einde van het jaar te vermijden, kan hij hun verbruik per week, per maand en per jaar bekijken op zijn app. En dat allemaal zonder extra abonnementskosten natuurlijk. Zoals Philippe het zo goed zegt, beheert hij zijn budget als een goede huisvader. 

Philippe houdt het budget in het oog

Een gezin met 3 kinderen is niet goedkoop. Daar is Philippe, die het gezinsbudget beheert, zich maar al te goed van bewust. Daarom checkt hij regelmatig de stookolieprijs op zijn app. Op die manier bestelt hij altijd stookolie op het beste moment en profiteert hij van de beste prijs. Om het maandelijkse budget nog te verlagen, vroeg Philippe aan zijn Q8Mazout-consulent om zijn betalingen te kunnen spreiden. In één enkele klik was dat gebeurd.

Snelle levering

Snelle levering van uw stookolie op de overeengekomen leveringsdag.

Prijs/kwaliteit

Stookolie van hoge kwaliteit aan onze goedkoopste mazout prijs.

Onze Laagste Prijs

De prijs van bestelling wordt geblokkeerd tot op de gekozen dag van levering.

HiQ Mazout

Beter behoud van rendement, en dus minder onderhoudskosten